Štampa koverti

Koverte su podjednako bitne koliko i sadržaj u njoj. One su jedan od ključnih alata za komunikaciju sa klijentima. Prefesionalno odštampane koverte će da daju posebnu čar vašoj korespodenciji sa klijentima. Koverte bi trebalo da budu dizajnirane tako da se uklapaju sa vašim memorandumom. Kreativno dizajnirana koverta će motivisati potencijalne klijente da je otvore i pročitaju vaše prodajno pismo ili ponudu.

Nudimo štampu na različitim vrstama koverti, tako da možete da odaberete vrstu koja najbolje odgovara nameni.

Po nameni, koverte se dele na one koje se koriste za formalna obaveštenja ili pozive na društvena dešavanja poput venčanja. Ova vrsta koverti može da bude kvadratnog oblika, a često se koriste koverte napravljene od istog materijala kao i sama pozivnica.

Druga vrsta su koverte čija je namena da promovišu njen sadržaj. Ovakve koverte su uglavnom izuzetno kreativno dizajnirane i u bojama su kompanije koja ih šalje sa vidno istaknutim logom kompanije na prednjoj strani. Za ovaj tip koverti uglavnom se koristi american format bez prozora ili koverte A4 formata, takođe bez prozora.

Koverte sa prozorom su odlične za slanje računa ili kada jednostavno želite da se adresa primaoca vidi kroz prozor kako bi pošiljka ostavila profesionalan utisak.

Fascikla
 

Standardne dimenzije koverti

Pregledajte standardne modele i formate koverti koje možete poručiti kod nas!

 

DL Koverta

Dimenzije: 220x110mm

C5 Koverta

Dimenzije: 162x229mm

C6 Koverta

Dimenzije: 114x162mm

C4 Koverta

Dimenzije: 229x324mm

 

LUX koverte od dizajnerskih papira

Pregledajte standardne modele i formate LUX koverti koje možete poručiti kod nas!

 

Koverte od sedefastih papira

Koverte od reljefnih papira

Koverte u bojama

 

Prijavite se za naš Newsletter!
- Budite u toku sa aktuelnim ponudama i promocijama -