Roll-up baneri i X - baneri

Roll-Up baneri i X-posteri su atraktivan i praktičan način da predstavite vaše proizvode ili prenesete poruke ciljanoj publici, bez obzira da li se nalazite u zatvorenoj prostoriji ili na otvorenom. Roll-Up baneri i X-posteri su prenosivi sa fleksibilnom strukturom i na njima se uglavnom nalazi atraktivna grafika koja privlači pažnju posmatrača.

Pored atraktivnog izgleda i praktičnosti, Roll-Up baneri i X-posteri imaju još aduta u svom rukavu: dugotrajnost i mogućnost ponovnog korištenja za različite promocije.
Praktičan sistem pakovanja štiti grafiku prilikom transporta, a jednostavan mehanizam rasklapanja ili izvlačenja omogućava montažu za manje od jednog minuta.

Najčešće se koriste na sajmovima ili promotivnim skupovima. Međutim, zbog atraktivnog izgleda mogu se koristiti i za promociju i prenošenje poruke klijentima u kancelarijama, prodajnim salonima, čekaonicama ili salama za sastanke, a često i kao dekoracija u prostoriji.

Roll-Up baneri i X-Posteri dolaze u različitim veličinama i vrstama. Pružamo vam mogućnost da izaberete onaj koji će najviše odgovarati vašim potrebama, tj. da bude u idealnoj proporciji sa prostorom u kome se izlaže..

Fascikla
 

Dimenzije Rollup Banera

Pregledajte standardne modele i formate rollup banera koje možete poručiti kod nas!

 

Roll up Baner

Dimenzije: 85x200cm

Roll up Baner

Dimenzije: 100x200cm

Roll up Baner

Dimenzije: 120x200cm

X Baner

Dimenzije: 60x160cm

X Baner

Dimenzije: 100x200cm

X Baner

Dimenzije: 120x200cm

 

Prijavite se za naš Newsletter!
- Budite u toku sa aktuelnim ponudama i promocijama -